poradna
O nás     Obchodní podmínky     Kontakty     Kamenná prodejna     Poslechová místnost     
tel +420 724 739 882     email info@hifistereo.cz
ŠPIČKOVÁ HUDEBNÍ TECHNIKA
PRO VŠECHNY FAJNŠMEKRY
0
KOŠÍK
UŽIVATEL
HLEDAT
Výprodej skladu
Vítr ve studiu
Gramofony
Receiver + CD
Zesilovač + Repro
Receiver + Repro
Předzesilovač + Koncový
Kino
Rozbaleno
Repro + stojany
123 min. - Try CD
249.00 Kč
225 Kč
Detail produktu
Audiophile Label
Vinyl
CD
DVD
Blu-Ray
SACD
Praní Vinylů
Nirvana - Nevermind LP
499.00 Kč
475 Kč
Detail produktu
ProJect
Primare
Audiovector
Triangle
Cambridge Audio
Sumiko
Wharfedale
Advance Acoustic
Sonus Faber
Electrocompaniet
Chord Electronics
Cabasse
Arcam
Gramofon EAT C-Sharp + vložka
 
99990 Kč
Detail produktu
Gramofony
Předzesilovače
Vložky
Ostatní příslušenství
Čištění
Seřízení gramofonu
Obaly LP
Pro-Ject Signature 10
139980.00 Kč
129990 Kč
Detail produktu
Předzesilovače
Integrované
Koncové
Sluchátkové
Profesional
Integrovaný stereo zesilovač Primare I32 MM30 - black
 
110990 Kč
Detail produktu
Regálové
Sloupové
Centrální
Subwoofery
Domácí kino
Aktivní
Bezdrátové
Stojanové
Nástěnné
Vestavné
Soundbar
Professional
Stojany, police, držáky
Příslušenství
Akustické panely
Venkovní
Reproduktory Triangle Signature Delta - Mahagon
143999.00 Kč
99999 Kč
Detail produktu
Receivery
CD Přehrávače
BD Přehrávače
Domácí kino
Digitální přehrávače
Streamery
Mikrosystémy
Audio systémy
Převodníky
Dock stanice
Bluetooth
Přenosné audio
Mikrofony
Mixážní pulty
Nábytek
Příslušenství
Přepínače a regulace
Tablety, DVD, Video, Foto
Wireless
AV procesor Primare SP33 - black
 
133990 Kč
Detail produktu
Analog
Digital
Kombi
DAB
Internet
Kapesní rádia
Rádio budíky - analog
Rádio budíky - digital
Budíky
Radio Lenco DR 05-BT černá
 
4599 Kč
Detail produktu
Repro metráž
Repro sety
Gramofonové kabely
RCA-RCA
Jack-Jack
Jack-RCA
XLR-XLR
Subwooferové
Digitální koaxiál
Optické digitální
Konektory, redukce, 230V
HDMI kabely
Audio
SCART kabely
AV a video kabely
USB
Audio kabel Audioquest King Cobra (RR) - 2 m
 
9772 Kč
Detail produktu
Na uši
Do uší
Sluchátka Audioquest Nighthawk
17399.00 Kč
13990 Kč
Detail produktu
Domů > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

I. Základní ustanovení

   
1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Naděžda Konopčíková IČ 87697688 se sídlem Hraniční 46, 73942 Lysůvky (dále jen: „správce“).
   
2. Kontaktní údaje správce jsou
adresa: Hraniční 46, 73942 Lysůvky
email:info@hifistereo.cz
telefon:+420 777 888 042

3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
   

4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

II.Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů


1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

 

III.Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů


1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
 • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
 • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
 • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

2. Účelem zpracování osobních údajů je
 • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
 • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

 3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

 

IV.Doba uchovávání údajů


1. Správce uchovává osobní údaje
• po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
 • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
   

2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
 • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
 • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
 • zajišťující marketingové služby.

 2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

 

VI.Vaše práva


1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
 • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
 • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
 • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
 • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
 • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
 • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

 2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

VII.Podmínky zabezpečení osobních údajů

 1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
 2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména antivirová ochrana, hesla, https režim atd.

 3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

VIII.Závěrečná ustanovení


1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 


Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

AKTUALITY
novinky
Vůbec první LP deska Karla Kryla s názvem Bratříčku, zavírej vrátka, která byla původně vydána v roce 1969, vychází opět v reedici, k potěšení jeho věrných posluchačů!
novinky
Novinka nebo retro?
DOPRAVA ZDARMA
nad 5000 Kč
6582 PRODUKTŮ
SKLADEM
DÁREK K OBJEDNÁVCE
NAD 6000 Kč
1400 VÝDEJNÍCH MÍST
PO CELÉ ČR
Novinky na Váš email

Vložením e-mailu souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

KONTAKTNÍ INFORMACE
Sdružení House Of Music
Podpuklí 288
Frýdek-Místek
738 01

telefon (+420) 777 888 042
email info@hi-fisystemy.cz

Více kontaktů
Všechna práva vyhrazena © Hifistereo.cz, 2016.Vytvořeno v eline.cz
Postele z masivu za nejlepší ceny, Dětská obuv a oblečení, Frýdek-Místek je FAJNEMJESTO, nejlepší DJ v okolí DJ Jan Opěla, Sex Shop jak má být - www.casnahrani.cz.